Domácí proteinové tyčinky

Ingredience:

2 šálky ovesných vloček
2 lžíce burského másla
1 lžíce kokosového oleje
2 lžičky lněného semínka nebo semínka chia
1/2 šálku jablečného džusu
(přidejte víc, pokud by se vám směs zdála příliš suchá)
4 odměrky libovolného proteinu

Postup:

Vezměte pečící papír. Smíchejte všechny ingredience ve středně velké míse a nejlépe přímo rukama je dobře promíchejte. Vzniklou směs dejte na pečící papír a rozetřete, přitiskněte druhou stranu papíru a rovnoměrně rozetřete do hladka. Potom dejte hmotu na 30 minut do mrazáku. Hmotu rozkrájejte na tyčinky a můžete ihned ochutnat.

Tip šéfkuchaře:

Tyčinky můžete obalit v hořké čokoládě, kterou si předem rozpustíte ve vodní lázni. Po vychladnutí je můžete zabalit do alobalu a vzít si je na cesty.

Sdílej:

Mohlo by se vám líbit...