Hovězí karbanátky

Ingredience:

50 – 80g ovesných vloček
300-400g hovězí zadní nebo klidně libovější maso
3 stroužky česneku
2 šalotky nebo 1 velká cibule
1 lžíce olivového oleje
1-2 lžíce sojové omáčky
2-3 vajíčka
chilli, kari, mletý pepř

Postup:

Vločky, maso, česnek a cibuli rozmixujeme v mixéru a přidáme zbytek ingrediencí, důkladně promícháme a rukama, které jsme si namočili ve studené vodě tvarujeme hamburgery. Vložíme na crispovací pánev a na kombinovanou mikrovlnu s pečením „crispujeme“ tak 10-12 minut. Pokud nemáte chytrou mikrovlnku, můžete použít pánev nebo horkovzdučnou troubu. Jako přílohu doporučuji čerstvou zeleninu. Dobrou chuť.




Sdílej:

Mohlo by se vám líbit...